Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияЖурналистката и водеща Ива Дойчинова коментира варианта за

...
Редактор: e-mail: Кадър: Нова телевизияЖурналистката и водеща Ива Дойчинова коментира варианта за
Коментари Харесай

Ива Дойчинова: Избори 2 в 1 са леко шизофренна ситуация

Редактор: 

e-mail: 

Кадър: " Нова телевизия "

Журналистката и водеща Ива Дойчинова разяснява разновидността за идните избори през ноември.

" Избори " 2 в 1 " са леко шизофренна обстановка от позиция на типажа избори, тъй като фигурата на президента е надпартийна. Не би трябвало да го асоциираме с партия. Вече три партии го поддържаха - Има Такъв Народ, Българска социалистическа партия и ИБГНИ. Ако се появи още един план на Кирил Петков и Асен Василев, също ще се свързва с президента. На президента ще му бъде безпределно неприятно да направи избори " 2 в 1 ", което дава един трамплин за неговите съперници, които ще го обвинят в интервенция на политическата система в страната. " 2 в 1 " не са положителни за президента, само че за гласуването ще са добре, тъй като ще има повече гласуващи при тази обстановка. Успешен ход няма. За 6 месеца трети парламентарни избори са безпределно изпитание за гласоподавателите. 

Когато ние бяхме на площада и доста хора ни упрекваха, питаха къде са вашите водачи. Казвах, че това си е наш избор. Последното държание на партиите не е лидерско. Нито Слави желае да става президент или министър председател, нито Христо Иванов. Това, което ние желаеме, е смяна ", сподели тя в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР